fbpx Skip to content
info@webbouwenineendag.nl

Wie is Marloes?

Niets doen is niet aan mij besteed. Andere helpen doe ik dan ook graag. Na 18 jaar werken in het bedrijf van mijn ouders vond ik het tijd worden om een andere weg in te slaan. Bij toeval kwam ik het begrip Virtueel Assistent tegen. Dit is het dacht ik en terwijl ik verder las, werd ik steeds enthousiaster. Dit is het werk waarin ik, mijn sterkste kanten optimaal kan inzetten.

De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. De keuze te hebben om leuke opdrachtgevers te helpen en ondersteunen. Zodat deze opdrachtgever zich weer kan richten op de zaken waar hij blij van wordt.

Deze stap heb ik serieus aangevlogen. Door verschillende gecertificeerde opleidingen te volgen, zoals de VA Business Academy en Webassistent bij Weblish.

Na mijn studie aan de IVA (Instituut voor Autohandel & Management) heb ik nog een jaartje Schoevers PR-Assistent er achteraan geplakt. Om vervolgens bij mijn ouders in de zaak te gaan werken. Bij Autobedrijf Bastians heb ik diverse functies bekleed, maar het contact met klanten blijf ik toch het leukst vinden. Om ze verder te helpen of ondersteunen bij bv het ontwikkelen van hun website of leeromgeving.

MarloesMeerman-Webbouwenineendag-VirtualAssistant--69

Mijn Missie

Mijn missie = mensen helpen.

Je bedrijf is als een winkel en in die winkel heb je een etalage. Die etalage is je Website. Via deze weg kun je mensen kennis laten maken met je winkel (lees:bedrijf). En dus met JOU! Want mensen gaan pas bij je kopen als je kennen.

En die etalage gaan we samen zo mooi en interessant mogelijk maken, zodat mee mensen je gaan kennen en vertrouwen.

gezinsfoto

Wat doe ik verder nog...

Graag breng ik tijd door met mijn gezin. Doen we leuke dingen zoals op vakantie gaan in Italië. Daar genieten we altijd enorm van.

Verder houd ik van koken voor vrienden en het dan ook vooral gezellig op eten met zijn allen.

Ook vind ik het belangrijk om mezelf bij te blijven spijkeren en op de hoogte te blijven van wat er in de business gebeurt.

Scroll To Top